15 JAAR WERELD MUZIEK KOOR

15 januari 2019 bestaat ons koor 15 jaar

Wij gaan dit groots vieren.

Op  26 januari geven we een groots concert, we zijn hier al volop voor aan het repeteren. Er staan gastoptredens gepland en we werken hard aan een mooie uitvoering. Na afloop van het concert kunnen we samen nog even nagenieten met een hapje en een drankje. Het concert begint om 15.00 uur en de zaal is open om 14.30 uur
We gaan ook een loterij houden, met een aantal leuke prijzen, die al door een aantal bekende van ons zijn beschikbaar gesteld.
bij de ingang van de boskapel, staan gastheren en dames om Uw entree bewijs te controleren, wij hebben de prijs laag kunnen houden 10 euro in de online voorverkoop en 12,50 euro aan de Kassa, en tevens verkopen zij ook consumptie bonnen van 2,00 per stuk en ze vragen U of U ook lootjes wil kopen deze zijn 1,00 per stuk. In de pauze en na afloop van het concert kunt U ook nog consumptie bonnen en lootjes kopen.

De kaartverkoop start half November, misschien een leuk kadootje van de Goedheiligman of iets leuks voor onder de Kerstboom.

Online Kaart verkoop Via Wereldmuziekkoornijmegen@outlook.com

Ook gaan we als koor nog een gezellig dagje bij elkaar komen om het feestjaar een leuk tintje te geven.

Dit alles kost, buiten veel vrijwillige bijdragen, toch wel wat geld, we zijn gestart om via sponsor acties geld bij elkaar te brengen, zo hebben we bij De Daale een spaaractie lopen.
We hebben een “kleingeld over” spaarpotje, waar al wat inzit, na elke repetitie komt er steeds meer in
Er word naar banken en fondsen geschreven om bijdragen te vragen om dit feest te laten slagen.U ziet wij zijn druk bezig,
Mocht je denken ik wil ook wel wat sponseren, neem dan maar met ons contact op.

Voor de loterij heeft de “SPAR ESPELO”, gevestigd in Lindenholt, een 3tal tassen gevuld met levensmiddelen ter beschikking gesteld.

Een particulier heeft 2 flessen wijn uit zijn collectie als prijs gegeven.

Een van onze koorleden die ook de kleurrijke lijn op deze website heeft gemaakt, stelt een door haar gemaakt schilderij als prijs.
een aantal van deze schilderijen zullen te zien zijn bij het concert.

in het winkelcentrum Notenhout in Nijmegen zit bloemisterij “Bloem en Plant” zij hebben een mooi boeket ter beschikking gesteld.

AH aan de Groenestraat heeft een mooi prijsje voor ons klaar staan.

 

Nu ook Dineren bij De Daale en tegelijkertijd sparen voor het wereldmuziekkoor Nijmegen.