15 JAAR WERELD MUZIEK KOOR

15 januari 2019 bestaat ons koor 15 jaar

Wij gaan dit groots vieren.

Op  26 januari geven we een groots concert, we zijn hier al volop voor aan het repeteren. Er staan gastoptredens gepland en we werken hard aan een mooie uitvoering. Als we meer weten dan komt het hier op de site te staan.

Ook gaan we als koor nog een gezellig dagje bij elkaar komen om het feestjaar een leuk tintje te geven.

Dit alles kost, buiten veel vrijwillige bijdragen, toch wel wat geld, we zijn gestart om via sponsor acties geld bij elkaar te brengen, zo hebben we bij De Daale een spaaractie lopen. We hebben een “kleingeld over” spaarpotje, waar al wat inzit maar elke repetitie steeds meer wordt. Er word naar banken en fondsen geschreven om bijdragen te vragen om dit feest te laten slagen.U ziet wij zijn druk bezig, Mocht je denken ik wil ook wel wat sponseren, neem dan maar met ons contact op.

Nu ook Dineren bij De Daale en tegelijkertijd sparen voor het wereldmuziekkoor Nijmegen.