15 JAAR WERELD MUZIEK KOOR

15 januari 2019 bestaat ons koor 15 jaar

Wij gaan dit groots vieren.

Op  26 januari geven we een groots concert, we zijn hier al volop voor aan het repeteren. Er staan gastoptredens gepland en we werken hard aan een mooie uitvoering. Na afloop van het concert kunnen we samen nog even nagenieten met een hapje en een drankje. Het concert begint om 15.00 uur en de zaal is open om 14.30 uur
We gaan ook een loterij houden, met een aantal leuke prijzen, die al door een aantal bekende van ons zijn beschikbaar gesteld.
bij de ingang van de boskapel, staan gastheren en dames om Uw entree bewijs te controleren, wij hebben de prijs laag kunnen houden 12,50 euro, en zij verkopen ook de consumptie bonnen van 2,00 per stuk en ze vragen U of U ook lootjes wil kopen deze zijn 1,– per stuk. In de pauze en na afloop van het concert kunt U ook nog consumptie bonnen en lootjes kopen.

De kaartverkoop start begin November, misschien een leuk kadootje van de Goedheiligman of iets leuks voor onder de kerstboom

Ook gaan we als koor nog een gezellig dagje bij elkaar komen om het feestjaar een leuk tintje te geven.

Dit alles kost, buiten veel vrijwillige bijdragen, toch wel wat geld, we zijn gestart om via sponsor acties geld bij elkaar te brengen, zo hebben we bij De Daale een spaaractie lopen.
We hebben een “kleingeld over” spaarpotje, waar al wat inzit, na elke repetitie komt er steeds meer in
Er word naar banken en fondsen geschreven om bijdragen te vragen om dit feest te laten slagen.U ziet wij zijn druk bezig,
Mocht je denken ik wil ook wel wat sponseren, neem dan maar met ons contact op.

Voor de loterij heeft de “SPAR ESPELO”, gevestigd in Lindenholt, een 3tal tassen gevuld met levensmiddelen ter beschikking gesteld.

Een particulier heeft 2 flessen wijn uit zijn collectie als prijs gegeven.

     Monique Peeters

Nu ook Dineren bij De Daale en tegelijkertijd sparen voor het wereldmuziekkoor Nijmegen.

 

 

voor alle koorleden

Op 26 januari 2017 begint de repetitie een kwartier eerder dus om 19.45 uur.
Het bestuur zal de begroting (die eerder is toegestuurd) behandelen.
Na dit verplichte gedeelte gaan we om 20.00 uur beginnen met de repetitie

Video toegevoegd

Bij foto’s en films is een link naar een video van de opening van Feest van Licht 2016 opgenomen. Op de achtergrond is Tebe Poem te horen.

Er is nu ook een video van de repetitie van 26-1-2017 toegevoegd.